Ilmavaihtotyöt ja asennuspalvelut

IV-asennukset, huollot ja ilmanvaihdon muutostyöt ammattitaitoisesti

Suomen Ilmanvaihdonhuolto on uudistunut ja nyt meiltä saa myös asennuspalvelut. Suomen Ilmanvaihdonhuolto on Casvux Oy:n omistama konsepti, jota rakennetaan tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat paikallisisa yrityksiä läpi Suomen. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat motivoituneet tekemään Suomen Ilmanvaihdonhuollosta Suomen parhaan työpaikan ja tekemään parasta mahdollista työtä asiakkaille.

Ilmanvaihtokanavien asennus

Ilmanvaihtokanavien asennus on työ, joka kannattaa tehdä huolella alusta loppuun saakka. Ilmanvaihto on talon keuhkot ja niiden on toimittava vuosia moitteettomasti. Meiltä saat ammattilaisen, joka tuntee nykyaikaiset ratkaisut ja tulevaisuuden tuomat uutuudet.

Mittaus- ja säätötyö

Mittaus- ja säätötyö on työ, jossa kiirehtimällä ei saada hyvää aikaiseksi. Mittaus tapahtuu helposti, mutta itse säätötyö vaatii ammattilaisen. Suomen Ilmanvaihdonhuolto on kehittänyt oman koulutuksen ja laadunvalvonnan. Käytämme vain paine-eromittareita ja kuumalanka-anometrejä. Jokainen mittari huolletaan säännöllisesti ja niistä löytyy kalibrointitodistukset todisteena määräaikaishuolloista.

Ilmanvaihtokanavien eristys

Ilmanvaihtokanavien eristys on työ, jossa laadusta ei kannata tinkiä. Eristystyöt ovat osa energiatehokkuutta ja asennuksen jälkeen se on pelkkää säästöä. Eristystyöt kannattaa suorittaa laadukkailla materiaaleilla ja ammattitaidolla. Huonosti eristetty ilmanvaihto voi tuoda ongelmia vasta vuosien jälkeen ja johtaa koviin yllättäviin ongelmiin.

Ilmanvaihdonsaneeraus ja modernisointi

Ilmanvaihdonsaneeraus tarkoittaa yleisemmin samalla ilmanvaihdon modernisointia. Esimerkkinä, painovoimainen ilmanvaihto muutetaan täysin koneelliseksi. Tässä työssä onkin paljon muuttuvia tekijöitä ja vaatii oman ammattitaitonsa. Ilmanvaihdon modernisointi tekee suuria muutoksia ilmanvaihtoon. Tämä tarkoittaa lähtökohtaisesti huomattavaa energiatehokkuuden ja ilmanlaadun parantumista.

Ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtokone on ilmanvaihtojärjestelmän sydän. Sillä hallinnoidaan sitä, miten ilma liikkuu ja kuinka nopeasti se vaihtuu. Ilmanvaihtokoneita on tarjolla kymmeniä malleja ja on vaikea lähteä valitsemaan niistä oikeaa itselleen. Tässä Suomen Ilmanvaihdonhuolto auttaa mielellään valitsemaan oikean koneen ja antamaan oman tarjouksen ilmanvaihtokoneesta asennuksineen.